Shop


Shop


Ben jij op zoek naar trail schoenen?

Ben je van plan om over de onverharde paden te vliegen? Dan zijn trail schoenen de perfecte keuze. Vergeleken met gewone hardloopschoenen bieden trail schoenen extra voordelen bij het hardlopen op zachte ondergronden zoals modder en gras. Hieronder vind je 4 redenen waarom trail schoenen een uitkomst zijn:

  1. Grip. Gebruik deze hardloopschoenen voor extra grip wanneer je niet op de weg loopt. Door extra relief in de zolen heb je extra grip op zachte en glibberige ondergronden.
  2. Bescherming. Trail schoenen hebben een stevige zool om je te beschermen tegen scherpe ondergronden. Maar ook de buitenkant van de zool beschermt je voeten en tenen tegen zand en harde of scherpe voorwerpen.
  3. Stabiliteit. Omdat het beste tot hun recht komen op zachte ondergronden hebben trail schoenen een stuk minder demping. Ook hebben ze schoenen vaak een lagere zool voor extra stabiliteit op ongelijke ondergrond. Als laatste zit je hak vaak strakker en heb je extra ruimte bij je tenen. Dit zorgt ook voor extra stabiliteit in de schoen.
  4. Looks. Eerlijk is eerlijk, ze zien er ook gewoon bad-ass uit. Waarom zou je witte nette trail schoenen maken als je weet dat ze vies gaan worden. Daarom hebben ze vaak donkere kleuren en een stoer uiterlijk. Dit in combinatie met de modder die je oppikt tijdens je run zorgen voor een mooie look.

Bekijk onze collectie trail schoenen met elk hun eigen specialiteit.

Check it out!